Rihanna och nån annan snubbe har gjort om maiahii-låten till nåt rnbdunk som tydligen ska vara bra. Jag som tackade höga makter att jag aldrig någonsin mer skulle behöva lyssna på skiten igen, men hey. Sånt är det.

Jag har kommit på mig själv med en hemsk sak. Min vän Cornelia har den lilla ovanan att någon gång då och då slänga ur sig uttrycket ”arbeta som en liten jude”. Denna mening är det inte heller ovanligt att man hittar på hennes blogg nuförtin. Och trots att jag egentligen tycker det är hemskt, groteskt och fruktansvärt på alla de vis kan jag inte hjälpa att le litegrann när hon säger det. På något sätt har uttrycket en slags rolig klang när man använder det i meningar som typ ”Vi pluggade som små judar”. Men USCH och FY vad fruktansvärt hemsk jag känner mig efteråt. Efter allt det där fnissandet inombords. Jag är en hemsk människa helt enkelt. Allvarligt.

Dessutom har jag fullkomligt struntat i att plugga mina tyskaglosor som jag haft i mer än en vecka. Klockan är just nu fem över sju, och jag bara orkar inte sätta mig läsa dem. Förhör imorgon, yes!

Ikväll finns inget bra på tv, så jag ska skönemej sova vid nio. Minst.

Sömn är underskattat.