Den här veckan har varit en av de värsta i mitt liv på fler än ett sätt. Tack gode Gud att det är jullov, annars hade jag väl gått in i väggen och blivit apatisk eller nåt. Legat och drägglat i min säng utan att prata med någon eller vilja gå upp. Så känns det ungefär faktiskt.

Min fredag var fruktansvärt konstig måste jag säga. Först på dan var jag tvungen att gå upp klockan halv 6 som vanligt för att komma med bussen in till skolan, fast vi hade sovmorgon till halv tio. Bara det var ju helt hemskt, eftersom jag kände mig död och bara ville.. dö.  Men så är det, kollektivtrafiken häromkring är ju som den är, som sagt.  Och det enda vi faktiskt skulle göra i skolan var att gå på julavslutningen, som bestod av tre sånger och ett tal som liknade alla andra tal i världshistorien. Totalt waste of time. Efter denna avslutning som tog en halvtimma skulle jag vänta tre timmar på en människa jag var tvungen att såra, och det samtalet vi hade innan vi drog till Golden Thai var det värsta i hela mitt liv.

På restaurangen hade vi skitkul. Sen blev det jobbigt igen. Idag är det söndag, och det bränner fortfarande i hjärtat efter det där samtalet.

Sen tog jag bussen hem, duschade och grejade, sen åkte jag in igen till klassfesten hos Anka. Alla drog efter typ en timma, folk var helt enkelt inte kul. Alla drog omkring på stan i en hel klunga, helt utan mål men med fulla människor bärandes på kuddar och systemkassar.

Nina, Dennis, Elin, Mäddie och jag drog och käka pizza istället. Vi delade helt enkelt inte folks filosofi att det roligaste man kan göra en fredagkväll är att supa sig full, ligga med nåt äckel och sen spy. Sen skiter jag i om vi anses som fjolliga av stropsen, fullständigt.

Min fredag var alltså galen, helt galen. Tack gode Gud att det är jullov.